Ona u svetu muškaraca

 

 

___________________________________________________________________________

 

 

 

Sadržaj stranice je deo projekta "Ona u svetu muškaraca", kog realizuje Udruženje Info - inicijativa, a kog je podržao Grad Subotica.

 

 

 

29.10.2017.

 

Fudbalerke ŽFK "Spartak" iz Subotice

 

 

Fudbal su zavolele u ranom detinjstvu podsticane, ili porodičnom tradicijom igranja fudbala, ili jednako dobrom igrom u nadmetanju sa dečacima, a danas ih ohrabruje ne tako brojna, ali iznad svega verna publika koja i na - 10, sa tribina bodri Plave golubice.

 

 

 

 

Biće ih sve više na tribinama, upravo tih odanih, pravih navijača među kojima nema huligana i ekscesnih situacija i ženski fudbal, iako višestruko manje plaćen od muškog, postaje sve popularniji, kažu one koje brane boje jednog od najstarijih klubova za žene u nekadašnjoj Jugoslaviji.

- Ponosan sam i srećan što sam deo kolektiva koji prethodnih sedam godina niže sjajne rezultate. Ostavili smo značajan trag kako za Suboticu, tako i za Srbiju, s obzirom da naši rezultati prevazilaze okvire naše države i da se Spartak nalazi među 25 najboljih ekipa sveta, kaže sportski direktor ŽFK "Spartak" iz Subotice, Bojan Arsić.

 

 

 

 

opširnije - VIDEO

 

B. Balaban

 

________________________________________________________________________________

 

 

Subotica Ekonomija, privreda, poljoprivreda, investicije, međunarodna saradnja, IPA programi, Evropski fondovi
Subotica Economy, business, agriculture, investments, international cooperation, IPA Programming, European Funds
Subotica Wirtschaft, Landwirtschaft, Investitionen, Europäischen Fonds,

Video galerija


PREČICE