Ona u svetu muškaraca

 

 

___________________________________________________________________________

 

 

 

Sadržaj stranice je deo projekta "Ona u svetu muškaraca", kog realizuje Udruženje Info - inicijativa, a kog je podržao Grad Subotica.

 

 

 

25.09.2017.

 

Sandra Iršević

 

 

U doba ranog detinjstva, velika većina dečaka sanja da, kada porastu postanu policajci, ili vozači vatrogasnog kamiona, a devojčice sve odreda bi da budu vaspitačice, ili učiteljice. Ona je želela da bude javna tužiteljica i ta želja ju je dosta dugo okupirala, te je i upisala Pravni fakultet, kog napušta i diplomira ekonomiju, ali tek u medijima pronalazi svoj put i za mnoge Subotičane i danas je asocijacija za "Lice Subotice", ekološke teme i medij u kom je mnoge godine bila deo kvalitetnog tima.

 

 

 

 

Sandra Iršević je master-komunikološkinja, diplomirala na Fakultetu za medije i komunikacije - Univerzitet Singidunum u Beogradu, smer: Kultura globalnih medija.
Na istom univerzitetu je upisala i doktorske studije.

 

Sandra je novinarka frilenserka, radi za nekoliko vojvođanskih medija. Honorarno radi za Radio televiziju Vojvodina, dopisništvo u Subotici. Dopisnica je i novosadskog Dnevnika, a od 2016. godine osnovala je Udruženje građana "Malin" i glavna je i odgovorna urednica javnog glasila ovog udruženja, internet portala Ekofeminizam.com.

 

Dobitnica je nekoliko nagrada za izveštavanje o zaštiti životne sredine, među kojima je Simens Press Awards 2014, a osvojila je i treće mesto u kategoriji štampanih i onlajn medija. Dobitnica je i godišnje nagrade za toleranciju koju su 2015.godine prvi put dodelili Republičko povereništvo za rodnu ravnopravnost i Misija OEBS-a u Srbiji. Pa ipak, pored svih nagrada izdvaja još jednu veoma vrednu - poverenje građana.

 

opširnije - VIDEO

 

B. Balaban

 

________________________________________________________________________________

 

 

Subotica Ekonomija, privreda, poljoprivreda, investicije, međunarodna saradnja, IPA programi, Evropski fondovi
Subotica Economy, business, agriculture, investments, international cooperation, IPA Programming, European Funds
Subotica Wirtschaft, Landwirtschaft, Investitionen, Europäischen Fonds,

Video galerija


PREČICE