Ona u svetu muškaraca

 

 

___________________________________________________________________________

 

 

 

Sadržaj stranice je deo projekta "Ona u svetu muškaraca", kog realizuje Udruženje Info - inicijativa, a kog je podržao Grad Subotica.

 

 

 

16.11.2017.

 

Skup preduzetnica “Biznis ćoše”

 

 

Motivacijom i umrežavanjem do ženskog preduzetništva

 

 

U Subotici u kafeu Klein house održan je Skup preduzetnica “Biznis ćoše” u organizaciji Educoma iz Novog Sada uz podršku Razvojne Agencije Srbije i Privredne komore Srbije kao projekat za ekonomsko osnaživanje žena. Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je događaj koji okuplja preduzetnice, one koje planiraju da to postanu, ali i svima kojima je potrebno unapređenje poslovanja kao i sam networking. Tema skupa, odnosno panela je „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“. Panelistkinje su uspešne žene, preduzetnice iz Subotice.

 

 

 

 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ je kroz panel diskusiju na temu „Kako poslovati u Srbiji kada ste žena“ ukazao na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju, a samim tim podstakne i na ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i na razvoj ženskog preduzetništva.

 

 

 

 

Skup preduzetnica „Biznis ćoše“ se održao tokom 2016. godine u 7 gradova (Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica) i okupio je preko 300 žena koje su ispričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj biznis. Projekat je podržan od strane Pokrajinskog sekretarijata za privredu.

 

opširnije - VIDEO

 

B. Balaban

 

________________________________________________________________________________

 

 

Subotica Ekonomija, privreda, poljoprivreda, investicije, međunarodna saradnja, IPA programi, Evropski fondovi
Subotica Economy, business, agriculture, investments, international cooperation, IPA Programming, European Funds
Subotica Wirtschaft, Landwirtschaft, Investitionen, Europäischen Fonds,

Video galerija


PREČICE