Impresum

Super - info.rs

 

Izdavač: Udruženje Info - inicijativa, Subotica Banatska 30

Internet adresa: super-info.rs

 

 

E-mail adresa: redakcija.superinfo@gmail.com

infoinicijativa@gmail.com

 

Telefon: 060/350-2333

 

Odgovorna urednica: Branka Balaban

 

 

Novinari: Dejan Bicok, Dimitrije Konstantinović, Nada Jevtić, Sandra Svirčev, Branka Balaban

 

Montažerka: Jelena Žepinić

 

 

Web master: Danijel Dulić

 

 

Opšti cilj Internet portala Super - info.rs je blagovremeno, objektivno i kvalitetno informisanje svih građanki i građana Subotice, pronalaženje odgovora, na pitanja koja su od značaja za građanstvo, sa težnjom da se objektivno sagledaju problemi, ali i potencijali koji mogu doprineti razvoju, napretku i dobrobiti šire zajednice.

 

Super - info.rs teži da građanstvu pruži adekvatne informacije, podstakne i promoviše sve pozitivne akcije i pojedince čije znanje, stručnost, ili talenat, mogu na bilo koji način unaprediti širu društvenu zajednicu.

 

Fokus našeg interesovanja su takođe, oblasti i pojedinci, kojima je u komercijalnim medijima posvećeno nedovoljno pažnje.
Nastojimo doprineti unapređenju društvenog ambijenta, kroz afirmaciju i podsticanje ravnopravnosti u svakom smislu te reči sa posebnim akcentom na rodnu ravnopravnost kao značajan preduslov izgradnje modernog, demokratskog društva.

 

Želimo doprineti podsticanju održivog razvoja, ali i očuvanju tradicionalnih zanata, znanja i veština koji predstavljaju jedan od ključnih segmenata zajedničke evropske kulturne baštine i nacionalne kulturne baštine svih evropskih naroda.

 

Polazeći od pretpostavke da mediji imaju značajan uticaj na kreiranje svesti, posebno kod mlađeg dela populacije, našim radom nastojimo istaći pozitivne primere među mladim ljudima i na neki način ih nametnuti kao uzore.

 

 

 

 

 

 

Subotica Ekonomija, privreda, poljoprivreda, investicije, međunarodna saradnja, IPA programi, Evropski fondovi
Subotica Economy, business, agriculture, investments, international cooperation, IPA Programming, European Funds
Subotica Wirtschaft, Landwirtschaft, Investitionen, Europäischen Fonds,

Video galerija


PREČICE