Mladi

 

 

 

12.10.2017.

 

Tartan podlogu dobio i sportski teren u Prvomajskoj ulici

 

 

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, pomoćnica gradonačelnika Timea Horvat i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović, otvorili su sportski teren u Prvomajskoj ulici, na kom je postavljena tartan podloga. Radovi su u potpunosti finansirani sredstvima iz gradskog budžeta, a njihova vrednost iznosi 1,5 miliona dinara.

 

 

 

 

 

- Vidite i sami da koliko god možemo, radimo na obnovi svih sportskih terena, a sledeći će biti sportski teren na Paliću. Nadamo se da sledeća sezona, Prvomajski uranak neće biti dočekan sa onim ruglom koje tamo stoji već decenijama, rekao je gradonačelnik Bogdan Laban i dodao da se danas otvara i javna nabavka, nakon čega će se znati izvođač radova i ostali podaci vezani za investiciju klimatizacije Hale sportova.
- Tako da ćemo ove godine završiti i taj posao, da bi sledeću godinu dočekali spremno zbog brojnih takmičenja koja nas očekuju u Subotici.


 

opširnije VIDEO

 

B. Balaban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj je deo projekta "Informisanje mladih", kog realizuje Udruženje Info - inicijativa, a kog je podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

 

 

________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Subotica Ekonomija, privreda, poljoprivreda, investicije, međunarodna saradnja, IPA programi, Evropski fondovi
Subotica Economy, business, agriculture, investments, international cooperation, IPA Programming, European Funds
Subotica Wirtschaft, Landwirtschaft, Investitionen, Europäischen Fonds,

 

Video galerija


PREČICE