Mladi

 

 

 

27.09.2017.

 

Vedran Zavišić: Za uspeh su najbitniji ideja i vera u tu ideju, a novac se nekako nađe

 

 

Predavanjem „Pravila i unapređenje prodaje“ u Poslovnom inkubatoru je započela realizacija projekta o unapređenju ekonomskog razvoja, kog je odobrila Razvojna agencija Srbije, a današnji predavači su osim pravila i načina unapređenja prodaje, okupljenima predstavili i svoja iskustva, na planu uspešnog pozicioniranja na tržištu kompanija koje su osnovali i u kojima zapošljavaju preko 200 ljudi.

 

 

 

 

 

- Cilj projekta je da mladim ljudima koji kreću sa start apovima pokažemo sa kojim problemima će se susresti i kako da te probleme reše. Zato smo doveli dva mlada preduzetnika koji imaju veliki broj zaposlenih, da pokažu zainteresovanima kako su te probleme rešavali, rekao je direktor Poslovnog inkubatora, Srđan Ivanović.

 

Predavači Vedran Zavišić, osnivač i direktor Icom Communications i Bojan Božović, direktor Smart Com Solutions, okupljenima su između ostalog, predstavili svoje početne korake u poslovanju i svoje današnje, zavidne pozicije u poslovanju, kao dokaz da odlazak u inostranstvo nije jedino rešenje.

 

Vedran Zavišić je dugi niz godina proveo u inostranstvu, ali je odlučio da se vrati i započne biznis u Srbiji. Sa dosadašnjim iskustvom kaže da kod ulaska u preduzetništvo nije novac taj koji je presudan, već su "najbitniji ideja i vera u tu ideju, a novac se nekako nađe".

 

 

opširnije VIDEO

 

B. Balaban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sadržaj je deo projekta "Informisanje mladih", kog realizuje Udruženje Info - inicijativa, a kog je podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu.

 

 

________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

Subotica Ekonomija, privreda, poljoprivreda, investicije, međunarodna saradnja, IPA programi, Evropski fondovi
Subotica Economy, business, agriculture, investments, international cooperation, IPA Programming, European Funds
Subotica Wirtschaft, Landwirtschaft, Investitionen, Europäischen Fonds,

 

Video galerija


PREČICE